EXAMINATION	TIMETABLE SEMESTER	1, 2024				
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
CCEE	Monday 20th May	4	Written	Kelly/Palmer	10.00am - 12.00pm	120min
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
CCEE	Tuesday 21st May	4	Practical	Chiro Centre	8am - 1pm	5 hours
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
CCEE	Wednesday 22nd May	4	Practical	Chiro Centre	8am - 1pm	5 hours
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
2CHIROINTG1	Friday 24th May	4	Oral	Chiro Centre	8am - 1pm	5 hours
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
2CHIROPRAC3	Monday 27th May	5	Written	Barnett	9.00am - 10.30am	90min
1PSYCH1	Monday 27th May	3	Written	Kelly/Palmer	9.00am - 10.30am	90min
1KNOWMAN	Monday 27th May	1	Written	Barnett	11.00am- 12.10pm	70min
1AXANAT	Monday 27th May	2	Written	Kelly/Palmer	12.30pm - 2.00pm	90min
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
1TECH3	Tuesday 28th May	3	Practical	AKO / Chiro Centre	8.00am - 4.00pm	All day
2PHARM	Tuesday 28th May	5	Written	Kelly/Palmer	10.30am - 12.00pm	90min
1PHIL1	Tuesday 28th May	2	Written	Kelly/Palmer	12.30pm - 2.00pm	90min
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
1INTCP1	Wednesday 29th May	3	Practical	Chiro Centre	8.00am - 12.00pm	5 hours
1CHIROSCI1	Wednesday 29th May	2	Written	Kelly/Palmer	10.00am - 11.30am	90min
1HUMBIO1	Wednesday 29th May	1	Written	Barnett	12.30pm - 2.00pm	90min
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
2PHIL4	Thursday 30th May	5	Oral	Chiro Centre	9.00am - 11.00pm	2 hours
1TECH1	Thursday 30th May	2	Practical	AKO	10.00am - 4.00pm	All day
1RADPHYS	Thursday 30th May	3	Written	Kelly/Palmer	10.00am - 11.00am	60min
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
2SPCHIRO2	Friday 31st May	5	Written	Kelly/Palmer	9.00am - 10.30am	90min
1LIFESCI1	Friday 31st May	1	Written	Barnett	9.00am - 10.30am	90min
1BIOMEC	Friday 31st May	2	Written	Kelly/Palmer	11.30am - 1.00pm	90min
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
2IMG2	Tuesday 4th June	4	Written	Kelly/Palmer	9.00am - 10.00am	60 mins
1CHIROFND1	Tuesday 4th June	1	Written	Barnett	9.30am - 11.00am	90min
1PHIL3	Tuesday 4th June	3	Written	Kelly/Palmer	10.30am -11.30am	60 mins
1PATHPHYS1	Tuesday 4th June	2	Written	Kelly/Palmer	12.30pm - 2.30pm	120min
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
2TECH5	Wednesday 5th June	4	Practical	Chiro Centre	9.00am - 12.30pm	All day
2DI4	Wednesday 5th June	5	Written	Kelly/Palmer	10.00am - 11.00am	60 mins
1PATHPHYS3	Wednesday 5th June	3	Written	Kelly/Palmer	12.00pm - 2.00pm	120min
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
1NEURO2	Thursday 6th June	3	Practical	Chiro Centre	8.00am -12.00pm	4 hours
Subject	Date	Yr	Exam	Room	Time	Duration
2CHIROMAN2	Friday 7th June	5	Oral	Chiro Centre	8am - 1pm	5 hours